Älskar oss Anna!

Hejsansvejsan! Tjockispatricia här - som vanligt! Vi hade ca 3 1/2 h rast och från klockan 11- 13.30 satt vi (jag och anna ) och åt buffé på pizza hut och sen glassbuffe haha omg vi höll helt seriöst på att dö!! Så hade vi ju idrott och vi skulle klättra i en klätterhall typ 14 m högt..scary! Jääädrigt jobbigt ,har spagetti armar nu! Så gick vi lite runt i stan eller Ah vi satt och Chilla pga vi var så tunga att vi inte orka gå runt xd

image descriptionimage description

haha jag är ju så snygg när jag klättrar ;)

image description

haha adam ;)

image description

just denna bilden var lite suddig, men ni ser hur små personerna är jämfört

med storleken på klätterväggen! haha var verkligen höjdrädd så lutade också, skitsvårt!

 

 

 

Puss in boots!

Hejhej! Sry lite dålig med uppdatering hade somsagt inget att blogga om igår! Men efter skolan idag så blev de att kolla film med Mikael och de blev puss in boots :) haha han hämta mig vid bussen med moppen, is på vägen och vi såg hur de gick, vi vurpade rejält, moppen typ sprack haha men när jag märkte att jag inte skada mig låg jag på marken och garva !

image descriptionimage descriptionimage description

 

 

Öppet hus!

Godmorgon på er! Vaknade hyfsat tidigt imorse åt en god frukost och vidare till stan, skulle vara på skolan runt 11 för skulle va sån"guide" till de som ska börja i gymnasiet, så har man vart där till 2 , duktig är jag :) så fick man biobiljett för de t-shirt o maaasssaa bullar har nu fixat en grej till Adam och ska nu till syrran, puss!