Ridning i bergen!

I förrgår så var i först i Malaga & gick runt lite, var på ett shoppingcenter och käka brasiliansk resturang, sen på ett sånt 'spelställe' som det finns på tex liseberg!
 
Senare åkte vi till ett ställe och red i bergen, åååå så vackra stora fina vita hästar det var! äkta Spanskt haha! 
Världens finste utsikt och det kändes så fritt och härligt och galoppera i värmen med utsikten ch hästen kändes som på film hahahah!  Och på kvällen blev det sola på stranden & gå på stan! 
 
 
Bilder från Malaga! ååh, blev fett sugen på den caipirinhan och det varma vädret nu! 

Krokodilparken

Har inte haft tid att blogga de senaste, vill ju passa på dom sista dagarna! Ska berätta lite kortfattat, Vi har varit i krokodilparken med ca 300 krokodiler och en var pappa till alla 260 av dom haha! Sen fick jag hålla i krododilbebisen och naaaw dom är ju så mysiga - tvärsöta!
 
Next day - gick ut för mig själv lite & gick längs stranden och bara njöt! Sen när det var dax att träffa min nya homie Irene och självklart skulle jag gå vilse i denna stad men hittade tillslut så vi har stan, käkade glass, chillade lite oså!
 
På kvällen drog vi alla ut och Emilio, Christopher och Lelsey var också med, vi kollade på fotbollsmathcen mellan spanien & tyskland, och eftersom att spanien vann så var det som vanligt ett himla liv ute på gatorna, fett nice! Sen blev det ett hejdå för skulle inte träffa dom mer, eftersom Irene ska flytta till Finland blir det att hälsa på där i sommar! :D 
 


Vi har annars vart på stranden solat och badat en massor! Har dock ont på ena halvan av kroppen som jag skrapade upp...jag och julia satt på stranden och gjorde sandslott sen kom världens våg som drog med oss och slet oss ner på botten på småstenar...trodde jag seriöst jag skulle dö! 
Så har Jag, julia och 'mosters kille'  åkt såndär vattenring ute på havet med, feting kul! 

hahaha jag & julia somnade lite gött där! ;)

 

jag vill ha en papegoja!

haha såå söööt..när jag var påväg hit till BK så busvisslade en papegoja på mig!
Jag vill ta med den hem! Idag vet jag inte vad vi hittar på klanske åker till stan, Malaga elr ngt, puss!
Bild från igår på stranden i fuengirola elr ngt haha!