Mysigt värre!

åkte hem till min syster igårkväll, mötte sen anna i centrum runt halv elva och vi gick till Ica och köpte
massa gott för här vart det myskväll! Vi kom till min syrra, snackade, tjockade oss och kolla tv
och hade det tvär mysigt! Vi sov ju där också för att vara barnvakt så imorse fick Anna barnen på sin sida
och fick mig att laga pannkakor till dom... så fula är de haha!, men GOOTTTT var det! 
 
Så bakade vi gudomliga cornflakeskakor också!

Började med gamekväll, spårade till...

goooaste kvällen i Lördags! Åkte in till stan igen vid 7 och åkte hem till markus där jag eve och markus började kolla på film. Efter en stund drog vi ut och träffade Hecky, Fredrik & Emil! Vi lyssnade massa nostalgi låtar och hade de nice! Vi alla drog hem till Markus igen och vi spelade bubblan med straff.. jag fick käka massa smör   och hecky fick kryddblandning som man nästan spydde upp hahah! Vi körde charader en stund också till vi fick idén att göra en HARLEM SHAKE! Alla gick hem till sig för att hämta utrustning och roliga grejor! 
Vi hade iallafall en riktigt jävla feeeet kväll! 
 

Haha sista bilden var när markus fick straff och fick gå ut i eves nya spetstopp shorts och sen cykelhjälm och sprang ett varv runt lägenheterna själv! hahaha 


 
 

Sneak!

Slutade vid 11, Anna och Dennis har ngt lurt på gång...anyways, Åå vad jag älskar dom ändå! Drog Sen till stan med eve och vi var där ett par timmar! Vi drog hem käkade och sen åkte vi in igen och shoppade woooop! Vi stod sen och kolla på JUST MOVE IT! En dans grej som är jääädrigt feet! Ska är nu hemma och kanske tillbaka till just move it å träffa eve!

Här är en liten sneakpeak på vad jag shoppat! Kan visa imorrn!