Tonåren

På espresso house - centralstationen med min extremt goda vaniljlatte i handen som bara värmer inombords. Väldigt välbehövligt annars hade jag nog inte klarat dagen. Tar in allas konversationer och ljud i omgivningen skönt att vara för sig själv. Tänka. Kära Göteborg ❤️ 

Helgen, ja..i fredags fikade jag med mina tjejer Steff & Cecilia. Kvällen spenderades med killarna, drack lite och softa. Lördagen mötte jag upp Khatima och träffade boysen igen och drog sedan till the docks med henne! 
Vilket resulterade att jag inte kom hem förrän 7 imorse för var med Romario natten ut på lokalfest. Just därför sitter jag nu här och myser och bara älskar tonårslivet. 

Chilin'billin'

I måndags träffade syrran och fikade med henne, var sen hela dagen i stan och pluggade körkort och körde sedan en round 2 på condeco! Tisdags mötte jag upp Romario och var med drake, eric, squid, jenni, edwin och sammi, kände att jag behövde träffa folk för kan inte beskriva min ilska på min körskola just nu. Chilla i studion och flumma bara!
Sitter nu med Eve, Frida och Nilo och myser❤️

Grey, the new black.

Grey is the new black? Tyckte det var dags att spendera lite pengar på kläder
vilket resulterade att jag bara kom hem med gråa plagg
(förutom skinnjackan & jeansen.) Känns som att sommaren officiellt är över
så välkomnar hösten med tjocktröjor, mössor och mysiga socks.