Annabelle

I söndags blev det mysig bio med hela gänget, Steph, Linda, Eric, Ali, Bob, Cecilia, Frida och Eliyas för att se filmen Annabelle. Innan filmen fika vi på espressohouse och softade hos Eliyas! 

vad har jag att säga om filmen? Jo, höll på att pissa ner mig. Kollar aldrig på skräck och då menar jag aldrig. Usch.
Det var den första och sista gången jag kollar skräck på bio. Den hade en bra handling men den var lite förutsägbar vilket nästan alla skräckfilmer är, och till er som har sett Conjuring måste se denna! 
Annars har jag bara myst med tjejerna dessa dagarna, vi var på Ullared somsagt, sleepovers och träffat killarna! 
Och idag tyckte vi det var dags för en fika på stan sen vidare till hisingsfestivalen! 
♥ Gäst Inlägg ♥

Hallååååååå! 
Det är Linda här :-) Jag gästbloggar för jag har jävligt tråkigt klockan halv fyra på natten. Patty & Steff ligger och käkar chips (som förövrigt verkar aldrig ta slut... seriöst vi har haft den påsen sen förra veckan wtf). 
 
Annars så har dagen varit aventyrlig. Vi åkte till ullared och var där i 6 timmar... Bara vi orkar alltså. Men det var värt för vi hittade små saker som vi behövde. Vi kom hem runt 10 på kvällen och istället för att vila upp sig som normala människor så stack vi ut till STAN... HAHA.... orka.
 
Vi gjorde inget speciellt bara hängde med vänner osv :-). 
 
Nu ska jag fan ta och lägga mig... Godnatt och sov sött sötnosar.
 
///Linda 
(snap: lindybang / Insta: linnylang) HAHA... var tvungen.... ok haregött.
 


 
 
 

London

 
 Resan till London var sjukt grym. Vad hade jag gjort utan mina älsklingar, garvade igenom hela resan verkligen! Det första vi gjorde var att inviga London med KFC haha...så gott! Vi träffade sjukt folk, shoppade på Oxford street, gick på Kid ink, gjorde sightseeing med dom klassiska London bussarna och bara hade allmänt kul! 

Är nöjd att vi råkade stöta på kid inks turnébuss och chillade snabbt med Bigg chuck och Hardhead som frågade efter cigg😍 vi låter bilderna tala för sig själva! ;) Så tack för denna resan Steff, Linda, Sammi, Edwin & Sina!
 
 😍😍