Malaga ❤️

Vi har det underbart här i Malaga, vi trivs som tre små kottar här haha! Legat på stranden hela dagen och vi alla har bränt oss! Nu ska vi ta en drink, hadeeee bäst!
Säger hejdå till babes haha


Flyger till..?

Heelt spontant, vad hände här haha? Beställde min biljett till spanien häromdagen och igår beställde vi Lindas och stephs också så mina älsklingar åker med mig! Ser ni, vart jag en går, går dom! ♥ Vi ska ha en underbar vecka och åker till Malaga för min tredje gång! 
 
 
 

killar som älskar att prata.

Alltså måste bara skriva av mig innan jag får ett jävla utbrott. Innan umgicks jag inte med tjejer då jag tyckte det var skönare att umgås med killar för att det var mindre drama. Men nu har jag mina tjejer som är lojala till 110%. Nu för tiden jag har märkt att vissa killar älskar att prata, alltså..orkar inte ens bry mig, livet är för kort för att styras och lägga energi på vad andra tycker och tänker om mig. Alla kan inte heller tycka samma och tycka positivt om en själv. Så varför i helvete  ödsla energi på något så onödigt. Vill man verkligen slösa sin korta tid i livet på andra eller vill man satsa på vad man själv vill göra. Ja bara att välja.  Så shut your big mouths, tack och hej!