Det är du och jag.

Godmorgon från oss, klockan är snart kvart över 3 och vi ligger fortfarande och drar oss, när han och jag sover tillsammans sover vi oändligt.
Ska gå upp nu, träffa resten av the squaaad idag så får vi se vad vi hittar på!

Göteborgs kulturkalas

Göteborgskalaset var faktiskt en superskön vecka i götet! Människor överallt, churros,langos, artister, aktiviteter, alltid något som händer.Mycket och allt har hänt, utgångar, umgängen, nattdopp, underbar sol, drinkar, dancebattles, och alla möjliga spontana things! Har verkligen hunnit umgås med alla, så glad att jag har vart ledig lite, behövdes verkligen. Här får ni en picbomb!
I fredags träffade vi hela gänget igen, de släppte in oss på liseberg för att sen se dom spela (medina), grabbarna gjorde som vanligt en grym haffla i göteborg! vi förade och sen drog vi alla till trädgårn för göteborgsfinest efterfest, black moose körde grym musik och vi hade det så jävla roligt. 

 

1738

Vart mysig vecka då solen faktiskt har tittat fram! Mys vid hamnen med Nilo och tjejerna, myst med the squad på takterrassen och ringde ut Sara på en nattfika på Tintin här om dagen💁🏽 sen bara jobbat som fan!