Stockholm round 2 / KID INK

Fredags morgon tog vi tåget till Sthlm åter igen, kom till hotellet och vilade ut för utgång, och gissa om vi blev glada för att vi hitta latin vibes i Sthlm 😍 På lördagen taggade vi upp för att se kid ink en tredje gång, spelningen var riktigt fet och sedan utgång på Pure då our friend var dj! På söndagen strosa runt i stan och sen gick vi tjejerna och jocke på bio och såg The Martian, var sen i studion, checkade in på nytt hotell och på tolvslaget fira lindas birthday med ett antal shots. Och måndags tåget tillbaka hem, allt som har hänt, att vi ens lever efter den helgen.. (Sent inlägg igen)


Kryssning round 2

Förra fredagen så tog vi bilen och begav oss till Stockholm, kom fram, checkade in på hotellet och sen fet utgång på det! 
Dagen efter kolla runt i stan och sen var det dags för round 2 fest kryssning i 24h, grabbarna gjorde en maxad spelning, träffade alla igen, och Gud vet vad som hände på den båten men grymt var det! Båten var framme i Stockholm runt 18 igen och sen köra hem haha usch.Halloween

Wazaaaapp daawgs! Vi var på hisingsfestivalen, drack och bowla med Bilal, Omar och Rayen,  sen utgång på det,halloween har passerat och den spenderades på latinvibes, annars bara jobbet och detta blev ett sent inlägg som tydligen inte hade publicerats haha!