Mysvecka

Godmorgon friendsss, det är fredag, och jag är ledig, vilken lycka! Somsagt, vi har firat tvillingarna, vart ute och ätit med familjen, i tisdags fick jag in deniece på klubb och i onsdags var i på tjejkväll hos dafinas hårsalong, med rosa mattan, vin och ostbricka, hur mysigt? Igår jobbade man som vanligt och Liam höll mig sällskap tills jag slutade, trip till ramberget en stund och kolla läget på vårat fina Göteborg.
iPhone 6

Är nu påväg till andra jobbet för idag, wäh har bakat som en gris! Gjorde lite ärenden i stan med tjejerna och fick en tweakin i hjärnan och gick in i butiken och köpte mig en new babie, en iPhone 6, har haft en cp mobil i typ en månad nu men äntligen kan man nå mig igen! Ikväll ska vi fira våra tvillingar Pamela och Ariana så det kommer bli nice, puss sålänge! make me go gaga

Haft ett par sjukt bra veckor! umgåtts med mina soulmates (like always) i höstkylan!  Skämt bort oss själva på hotell med suite, god mat, varit på personalfest, vi såg magnus betnér, åt gott och söp..älskar mina kollegor verkligen! Jobbat massor, jobbar ju nu på ett kafé i partille också, supermysigt! Firat stephanie, haft sjuka kvällar, sleepovers typ varje kväll, shopping och dansen såklart!