Copacabana

Wazzuuup friends! Kom ju hit till copacabana i lördags för att hälsa på daniel och hans vänner som är här från Sthlm, så varför inte? Har haft en riiiktigt rolig vecka med dessa boysen, spenderat många timmar på olika stränder, festat som locos, utforskat Latinamerikas största favela lite för mycket, även vart på utflykt till Angras dos reis några timmar härifrån, hittat på massa saker och njutit av rio! Har tagit en promenad på stranden och stan idag bara, sitter nu på starbucks, pratar med Radya på FaceTime, tar en fika och saknar min Linda! 
(Ett inlägg jag glömde och posta)

Paradise


 hi there, usch har vart lite dåligt väder nu dom här dagarna, dock har det inte hindrat oss från grejer,har spenderat tid på lite shopping, igår var vi på en såkallad bloco som det finns väldigt mycket av här i brasilien vilket är förberedelser inför karnevalen då det är ett stort tåg med människor som spelar musik, alla är aspackade, bråkar, dansar haha underbart. Här har vi ett typiskt exempel på en bloco!
 

20 days

Ligger just nu i hängmattan, klockan är 00.20, knäpper en beer och bara känner 29 graders värmen och fuktigheten som kramar om min hud. Har nu vart i brasilien 20 dagar redan, wääh, men det har vart underbara dagar, nyår var sinnessjukt med ca 2 miljoner människor på stranden i rio klädda i vitt, samban bara öser på, alla skrattar, dansar, njuter, vackert och många galenskaper.. Jag och linda var hos henne i macae ett par dagar efter rio tills vi åkte till Buzios i fredags. Underbar stad som ska få sitt egna inlägg och bilder! tror seriöst vi druckit varje dag, helt faded haha, typ hamnat på såna weird ass afterparties som börjar 06 på morgonen och slutar inte förrän 12 på dagen..wäh känner mig nästan gammal. Men igår hade vi mysigt strand-natts-häng med några nya friends vi mötte, superhärliga, och bara njöt av brazil.

Och kan också lägga till att klubbarna i Sverige borde ba gå i konkurs jämfört med Brasiliens.. 
❤️