MARMOR

Kan man göra något annat än att älska?! 
Klickade hem ett påslakanset med marmor mönster, alltså hur fint?  Älskar marmor och allt med marmormöster, så snyggt och stilrent, kommer bli superfräscht till mina vita väggar och möbler i rummet! 
 
 
 
 
 
 
 

Saturday

Godkväll vänner, igår hade vi tjejerna filmkväll hos Thiago med massa gott så blev en lugn fredagskväll! Idag vaknade jag, städade, åkte och sola för är blek som ett lik, ett skönt bad på det och nu är jag påväg in mot stan för att äta med Amna och sedan gå på stand up, Shan atci! Blir sen att träffa resten av tjejerna och fira Jonathan ikväll!

8 månader.

Det var verkligen ca 8 månader jag inte satt ner för att skriva lite här, så nu vet ni att jag lever iallafall. Så mycket har hänt på 8 månader, vart ska man börja? Kom hem från 2 underbara månader i Brasilien, var på kryssning, fyllde 21 bast, hade en fet fest och vårens termin i dansen var lärorik. Summerburst ett tredje år, check✓ Sett Ty dolla Sign, Gyptian (finally), Bryson tiller osv. Åkte till Båstad för brasseveckan, varit i Stockholm en del och även Åland. Har vart en underbar sommar med härliga kvällar och fina vänner, missade plan, födelsedagar, väldigt mycket latinkvällar, göteborgskalaset, hammarkullekarnevalen, dansfestivalen och åkte även igen utomlands med Linda ,denna gången blev det Turkiet och har slutat jobba helt. Tack för den sommaren 2016. Så var det dags för vintern och kyla igen!