Blandade känslor

Sitter här och har fett blandade känslor över exakt allting just nu. 7 dagar kvar och sen är jag hemma i sverige igen, kylan, jobb, problem... 2 månader går för fort, främst i detta underbara land. Dessutom jobbigt att vet att man aldrig kommer träffa människor man har träffat  eller vissa iallafall på ett bra tag, man kommer närmare vänner här än vad man tror. Kommer sakna värmen, människor, karneval, fester, stranden, havet, maten, allt.
 
Mina två veckor i rio var iallafall nice, linda kom ju sen, vi hade feta utgångar, var med vännerna, vart på ännu en båtutflykt men i Arreial do cabo, åkte till staden Saquarema i två dagar, vi hade en fet hemmafest i huset, grilla,  utekväll, träffa Mc Th, stranden och firade första dagen av karnevalen där. Tillbaka till rio för att fira resten av karnevalen där så vi hyrde lägenhet vid stranden i copacabana!
 
Kom iallafall tillbaka till macae igår, vi var utelåsta så fick ta in på hotell haha. Nu har tjejerna kommit med, men imorgon bär det av för mig, ska nämligen åka till Sao paulo, santos och spendera min sista vecka där!  
 
Kommentera inlägget här: